Із червня складати іспити можна буде в аудиторіях вишів

2049 0
Водночас, чи дозволять проводити сесії в аудиторії залежить від епідеміологічної ситуації в регіоні.
ілюстративне фото: cherkasy24.info

ілюстративне фото: cherkasy24.info

З 1 червня в аудиторіях закладів вищої освіти можуть проводити екзаменаційні сесії у групах до 10 людей. Про це заявила тимчасова виконувачка обов'язків міністра освіти Любомира Мандзій, – повідомляє Громадське.

Водночас, чи дозволять проводити сесії в аудиторії залежить від епідеміологічної ситуації в регіоні. За словами Любомири Мандзій, якщо показники в області дозволяють послабляти карантинні заходи, то це означатиме, що з 1 червня в закладах вищої освіти можна буде продовжити освітній процес, зокрема складання сесій.

«Заклади вищої освіти здебільшого готові до проведення екзаменаційної сесії дистанційно», — зазначила тимчасова міністерка.

Читайте також: У Міносвіти відповіли на найпоширеніші запитання про ЗНО 2020

Нагадаємо, що МОН через карантин на місяць посунуло дати вступної кампанії. Зокрема, прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня (для тих, хто вступає за результатами ЗНО), і до 16 серпня для вступників, що складатимуть вступні іспити в закладі вищої освіти.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!