Із наступного тижня через Львів курсуватиме додатковий потяг

1289 0
Йдеться про потяг Київ-Чернівці.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

З наступного тижня Укрзалізниця запускає додатковий потяг №249/250 сполученням Київ – Чернівці. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Читайте також: «Укрзалізниця» у 2021-му щомісяця збільшуватиме вартість проїзду

«Зима не відступає, а кількість охочих потрапити на гірськолижні курорти в західних регіонах України збільшується. Тому, Укрзалізниця на численні прохання пасажирів, з наступного тижня запускає додатковий поїзд з Києва до Чернівців», – йдеться у повідомленні.

Потяг №249/250 Київ – Чернівці відправлятиметься з Києва 26 лютого, 1, 5, 7 та 9 березня о 15:09 та прибуватиме до Чернівців о 08:15. У зворотному напрямку відправлення буде 25 та 28 лютого, 4, 6, 8 березня о 19:15 та прибуття до Києва о 12:30.

Читайте також: «Укрзалізниця» шукає інвестора для проєкту швидкісного сполучення Києва зі Львовом

Маршрут потяга буде наступний: Київ – Козятин – Вінниця – Хмельницький – Підволочиськ – Тернопіль – Львів – Ходорів – Івано-Франківськ – Коломия – Чернівці.

У Львові у напрямку з Києва зупинка потяга передбачена з 01:58 до 02:22. Із розкладом можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці.

Нагадаємо, наприкінці листопада на головний залізничний вокзал Львова прибув потяг Інтерсіті+, який прямував із Києва до карпатського селища Славське, відомого гірськолижними курортами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!