Із перевізниками укладуть тимчасові договори на маршрути, на які ніхто не подався

3133 0
Договори укладуть 12 листопада терміном на 3 місяці або до моменту проведення нового конкурсу на вказані маршрути.
фото Олександра Шутюка

фото Олександра Шутюка

Із львівськими перевізниками укладуть тимчасові договори на обслуговування низки маршрутів, на які ніхто не подав пропозиції під час проведення конкурсу перевізників у жовтні. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 9 листопада.

Читайте також: Куди скаржитись львів’янам, якщо останній автобус, тролейбус чи трамвай не приїхав

Зокрема з комунальним АТП-1 укладуть тимчасовий договір щодо обслуговування маршруту №37, з ТзОВ «Фіакр Львів» на маршрут №18, із ТзОВ «Міра і К» – на маршрут №40, із ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство 14630» – на маршрути №19 та №36, із ТзОВ «Успіх БМ» – на маршрути №48 та №50.

Як уточнив під час засідання виконавчого комітету заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, комунальне АТП-1 не може поки що самостійно обслуговувати ці маршрути, оскільки на підприємстві не вистачає водіїв.

Договори укладуть 12 листопада терміном на 3 місяці або до моменту проведення нового конкурсу на цей маршрут. Крім цього, управління транспорту ЛМР має розглянути можливість та за доцільності відкоригувати схему руху маршрутів №12, 30, 35, 49 та 54, а також оголосити новий конкурс перевізників для маршрутів №12, 18, 19, 30, 35, 36, 37, 40, 48, 49, 50, 54.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Нагадаємо, 26 жовтня у Львові відбувся конкурс перевізників, за яким лоти розподілили між перевізниками, які й до цього працювали на львівських автобусних маршрутах. На три лоти – 4, 6 та 13, на які підписуватимуть тимчасові договори,  перевізники не подали жодних пропозицій.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!