Із Варшави до Рави-Руської курсуватиме новий потяг

5870 0
Новий рейс дозволить розвантажити автомобільні пункти пропуску.
ФОТО: INPOLAND.NET

ФОТО: INPOLAND.NET

Польська залізнична компанія SKPL з 1 червня планує розпочати рейси з Варшави до Рави-Руської. Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

Так, з 1 червня щодня в обох напрямках курсуватиме потяг, розрахований на 240 пасажирів. Відправлення з вокзалу «Варшава-Всходня» планується о 14:00 (за місцевим часом), з Любліна – о 16:00. Прибуття до Рави-Руської – о 20:15 (за київським часом). 

Читайте також: Євроколія зі Львова до Варшави може коштувати 50 мільйонів євро

В міністерстві додають, що новий рейс дозволить розвантажити автомобільні пункти пропуску. З Варшави потяг прямуватиме до міста Рава-Руська, де пасажири після проходження прикордонно-митного контролю зможуть скористатися рейсами Укрзалізниці.

Нагадаємо, що цьогоріч на Львівщині планують прокласти євроколію від Рави-Руської до смт Брюховичів. У майбутньому цей маршрут повинен сполучати залізницею Львів та Варшаву для пасажирських перевезень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!