Політична реклама

Кабмін планує звільнити виробників дитячого харчування від податків

1550 0
У Верховній Раді України зареєстрували законопроект, згідно з яким підприємства, що виробляють дитяче харчування, звільняються від податку на прибуток. Про це йдеться у законі № 2406 «Про внесення змін до статті 154 Податкового кодексу щодо стимулювання розвитку виробництва продуктів дитячого харчування» від 27 лютого цього року.

Документ передбачає звільнення від оподаткування прибутку, отриманого від продажу на митній території України спеціальних продуктів дитячого харчування власного виробництва, - інформує Вкурсе. Норма діє у тому випадку, якщо діяльність спрямована на збільшення обсягів виробництва та зменшення роздрібних цін на продукти підприємства.

Завдяки ініціативі Кабінету Міністрів України, виробники дитячого харчування зможуть придбати сучасне обладнання і впроваджувати новітні технології. Також за ці кошти можна буде розширити асортимент і, відповідно, конкурувати з імпортною продукцією.

Закон набуде чинності наступного дня після його підписання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!