Кабмін призначив нового очільника митниці

1429 0
Павло Рябікін від березня 2017 року працює гендиректором аеропорту «Бориспіль».
Фото: Інтерактивна бухгалтерія

Фото: Інтерактивна бухгалтерія

Кабмін погодив пропозицію Міністерства фінанів про визнання генерального директора аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна переможцем конкурсу на посаду голови Державної митної служби. Про це повідомляє Урядовий портал.

«Згідно з процедурою, після прийняття відповідного рішення кандидат на посаду проходить спеціальну перевірку і лише за її результатами уряд ухвалює рішення про призначення кандидата на посаду шляхом укладання контракту про проходження державної служби на період дії карантину», – йдеься у повідомленні.

Читайте також: Яким може бути пішохідний пункт пропуску в Рава-Руській. Візуалізація

Додамо, що він від березня 2017 року працює гендиректором аеропорту «Бориспіль».

Нагадаємо, що 24 квітня уряд звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Митної служби Максима Нефьодова. Раніше у той же день Верховна Рада підтримала створення тимчасової слідчої комісії для з питань розслідування можливих корупційних дій посадових осіб Державної митної, податкової та фіскальної служб.

У серпні цього року Кабінет міністрів призначив т.в.о голови Державної митної служби Андрія Павловського, який був раніше заступником голови відомства. А днями уряд звільнив Павловського та тимчасове виконання обов’язків Голови Державної митної служби України поклав на заступника Голови Держмитслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгена Єнтіса.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!