Канада розглядає питання скасування віз українцям

3392 0
Петиція щодо запровадження безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України до Канади набрала необхідну кількість голосів і незабаром буде передана до федерального парламенту.
фото: maximumvisa.com.ua, businessvisit.com.ua, if.rio.ua, www.unian.ua

фото: maximumvisa.com.ua, businessvisit.com.ua, if.rio.ua, www.unian.ua

Петицію підтримало майже уп’ятеро більше людей, ніж було необхідно для її передачі до парламенту на обговорення. Після того, як документ буде зареєстровано у сесійній залі, уряд матиме 45 днів на підготовку письмової відповіді.

Автор петиції, канадець українського походження Нік Кравець наголошує, що підписи під петицією поставили 107 чинних федеральних депутатів та сенаторів з чотирьох основних політичних партій, включно із трьома партійними лідерами.

За його словами, на обговорення до парламенту документ буде передано вже наступного тижня, тож до кінця червня можна очікувати офіційну відповідь.

Нагадаємо, Україна в односторонньому порядку скасувала візи для громадян більшості Західних країн, включно із Канадою, ще у 2005 році.

ukrinform.ua, pravda.com.ua, forbes.net.ua

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!