Канадійський студент створив ролик про Львів. Яким іноземці бачать наше місто?

37247 2
Студент із Університету Манітоби Тим Сіоу жодного разу не був у Львові і навіть в Україні загалом. Проте це йому не завадило створити відеоролик про місто Лева із метою його просування.

Як пише Українська правда, Тим Сіоу розпочав вивчення української мови як іноземної у вересні 2014 року. Цей мовний курс не був обов’язковим для Тима, як майбутнього соціального працівника. Юнак  просто вирішив більше дізнатися про мову й культуру країни своїх друзів-українців, які народились вже у Канаді, або й переїхали з України.

Читайте також: У Львові встановлять нові вказівники. Фото

На факультеті соціальної роботи Університету Манітоби на магістерській програмі навчається багато студентів зі Львова, які досить активно поширюють інформацію про Україну і рідне місто. Тима зацікавили ці розповіді і, трішки занурившись історію і культуру України, він створив відео про Львів.


Читайте також:
8 Січня, 2015 02:13
Святослав Александре Русанов! Ще б бракувало щоб москаль нас вчив галицької мови.
В російській мові є "голландцы", а за вашою логікою мають бути "голландийцы", чехи мають бути "чехийцы". А де така країна "Французия"? Свою мову критикуйте, а ми зі своєю й без вас собі раду дамо.
5 Січня, 2015 16:28
Александр Русанов А что это за страна такая – Канадия? Может, нужно было написать как в УП – «студент из Канады»? Канадии и, соответственно, канадийцев не существует. Не существует также ни лавок, ни, тем более, облавков в самолётах и кораблях и прочих выдуманных малограмотными людьми слов. Не надо поганить язык придумыванием новых слов. И так уже столько придумали, что мало кто грамотно пишет и говорит.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!