«Карпати» погодились безкоштовно передати ЛМР свої корпоративні права

1695 1
ФК «Карпати» стануть народною командою Львова.
Фото: ФК "Карпати"

Фото: ФК "Карпати"

ФК «Карпати» безкоштовно передасть корпоративні права на клуб Львівській міській раді. Про це повідомили на сайті футбольного клубу.

Читайте також: 50% ФК «Карпати» виставили на продаж за гривню

«"Карпати переходять у власність громади міста Львова. ФК "Карпати" офіційно повідомляє, що корпоративні права будуть безкоштовно передані у власність громади міста, як цього і вимагає текст ухвали», – йдеться на сайті ФК.

Крім цього, народна команда «Карпати», яку вчора створили депутати ЛМР, й надалі на пільгових умовах користуватиметься спорудами стадіону «Україна» та тренувальними полями, а також отримає в оренду земельні ділянки.

Окремим пунктом ухвали також зазначений розвиток дитячого футболу. На квітень депутатам мають презентувати Програму створення Народної команди «Карпати».

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Клуб професійного футболу "Карпати"» зареєстроване у Львові. Його керівником є Ростислав Ящишин. а кінцевими бенефіціарами зазначені компанія з обмеженою відповідальністю "Менділ лімітед" та акціонерна компанія з обмеженою відповідальністю "Крисал Холдінгс ЛТД", що зареєстровані на Кіпрі.

Читайте також: ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна»

Нагадаємо, що ФК «Карпати» хоче масштабно реконструювати стадіон «Україна». Реконструкцію планують виконати за 10 років. У перші п’ять – збудують тренувальні поля та спортивні споруди на Липовій Алеї, а також дитячу спортивну школу біля Снопківського парку. За наступні п’ять років мають завершити реконструкцію стадіону, збудувати паркінги та реорганізувати транспортну мережу навколо стадіону.


Читайте також:
15 Лютого, 2020 02:35
Ростислав Знайшли спосіб видурити землю в громади Львова, ще й майже в центральній частині міста, кмітливі покидьки. В місті повно футбольних майданчиків, збудований сучасний стадіон Арена Львів, в планах збудувати ще більше полів для тренування футболістів, таке враження, що у Львові хворі на голову одним футболом, але якось не виходить виховати професіоналів, які гарно і ефективно грають у футбол, немає талану у вихованців, ну не лізе наука, немає здібностей. Можливо збудувати гарну льодову арену, можливо в хокей наука прийметься, або ж баскетбольну арену, або збудувати шикарний стадіон для гри в бейсбол, в нас є багато американців, може навчать грати в цю хитромудру гру...??!! Замість того, щоб збудувати щось цікаве для дітей різних вікових і гендерних груп в гарній частині міста Львова де батьки могли б приводити своїх діток на розваги і відпочинок, де б був розташований сучасний, великий парк розваг замість тої руїни, яким називають стадіон Україна, львівські депутати вирішили впарити там ще кілька готелів, ресторанів і тренувальних футбольних майданчиків. Чудово, тупоголові, безхребетні пристосуванці. Незабаром вибори, тож готуйтеся на звільнення.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!