«Карпати», «Шахтар» та збірна України на «Арені Львів» у квітні: матчі, суперники, квитки

3208 0
Вже сьогодні, 1 квітня, «Арена Львів» знову прийматиме футбол. В матчі між собою зійдуться гравці донецького «Шахтаря» та харківського «Металіста». Журналісти Tvoemisto.tv зібрали найцікавіші ігри, які прийме «Арена Львів» у квітні, та зручну можливість потрапити на них
Фото: shakhtar.com, zaxid.net, lwr.com.ua, ffu.org.ua

Фото: shakhtar.com, zaxid.net, lwr.com.ua, ffu.org.ua

Час: 1 квітня, 17:00 год.
Хто: Ліга Парі-Матч. 20-й тур. ФК «Шахтар» (Донецьк) - ФК «Металіст» (Харків)
Вартість квитків: від 25 грн
Купити квитки онлайн можна тут
Донецький «Шахтар», який продовжує боротьбу за чемпіонські нагороди, прийматиме харківський «Металіст». Колись грізний клуб зі Слобожанщини вже не може похизуватися вдалими результатами в чемпіонаті (11 місце в турнірній таблиці), але показати достойну гру в матчі з «гірниками» ще здатен.

Час: 8 квітня, 18:00 год.
Хто: Матч кваліфікаційного турніру Чемпіонату Європи 2017 між жіночими національними збірними України та Албанії
Вартість квитків: від 20 грн
Онлайн продаж квитків тут
Цей матч стане першою цьогорічною домашньою зустріччю української команди і відкриє сезон національного футболу на львівській арені!. Наразі ж, національна жіноча збірна України займає ІІ місце в турнірній таблиці Групи 3. І кожна перемога суттєво збільшує її шанси на вихід в фінальну частину Єврочемпіонату.

Час: 10 квітня, 17:00 год.
Хто: Матч Ліга Парі-Матч. 21-й тур. ФК «Карпати» (Львів) – ФК «Олександрія» (Олександрія)
Вартість квитків: 30-80 грн
Купити квитки онлайн можна тут
До цього матчу «Карпати» ще жодного разу не вигравали на «Арені Львів». Єдиний матч, в якому «зелено-білим» вдалося здобути бодай очко, стався саме в грі з «Олександрією». Правда було це ще чотири роки тому, 25 березня 2012 року. В цьому ж сезоні «Олександрія» завдала львів’янам однієї з найбільш принизливих поразок, відзначившись у їх воротах чотири рази. Станом на перше квітня команди розділяють 5 очок, а шосте місце, на якому зараз розмістилась «Олександрія», може, за певних обставин, гарантувати в наступному сезоні участь у єврокубках.

Час: 14 квітня, 22:05 год.
Хто: Матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи «Шахтар» – «Брага» (Португалія)
Вартість квитків: Standard: 85, 120, 150, 180, 240 і 300 гривень; Club 1936: 700 гривень; Business Club: 1 500 і 2 000 гривень.
Квитки доступні за посиланням
«Шахтар» в цьому сезоні зумів дійти до стадії чвертьфіналу єврокубків, і залишається єдиною українською футбольною командою, яка змагається на міжнародній арені. 14 квітня на команду чекає чергове випробування, цього разу у вигляді португальської «Браги». Саме ця команда свого часу на тій же стадії вибивала з єврокубків іншого українського представника – київське «Динамо».

Також на «Арені Львів» можуть відбутися ще три матчі. Так, 16 квітня (базова дата) «Шахтар» має зіграти донецьке дербі з «Олімпіком». Однак де саме відбудеться цей матч, поки невідомо. На офіційних сайтах «гірників» та стадіону інформація про це не розміщена. Також на сайті «Арени Львів» поки нічого немає про матч між «Карпатами» та «Говерлою», однак «зелено-білі» заявляли, що до кінця сезону гратимуть саме на новому стадіоні. Щодо матчу між «Шахтарем» та «Динамо», інформації про місце його проведення також не оприлюднено. Керівництво команди вже давніше заявляло, що навряд чи з киянами зіграє у Львові, де у «біло-синіх» потужна підтримка. Саме по цій причині в цьому сезоні матч з дніпропетровським «Дніпром» зіграли не у Львові, а в Одесі. Однак

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!