Карпати у спарингу мінімально поступилися Маріуполю

901 0
Підопічні Андрія Тлумака до фінального свистка загрожували воротам «Маріуполя», однак зрівняти рахунок їм так і не вдалося.
фото: фк карпати

фото: фк карпати

Львів’яни продовжують активну підготовку до весняної частини чемпіонату. 19 лютого карпатівці провели другий контрольний матч на турецьких зборах. Їхнім суперником був клуб із української Прем’єр-ліги – «Маріуполь».

Склад «Карпат» у першому таймі: Кучинський, Болденков, Сімінін, Цюпа, Повалій, Галенков, Чачуа, Ткачук, Кожанов, Приймак, Тарануха.

Уже на першій хвилині матчу рахунок відкрили: «Маріуполь» організував швидку атаку, яка завершилася прострілом з лівого флангу. Олексій Кащук звільнився від опіки у штрафному майданчику і переправив м’яч у сітку воріт Максима Кучинського – 0:1.

Читайте також: ФК «Карпати» представив новий склад команди

Згодом приазовці могли подвоїти свою перевагу, але надійно зіграв Кучинський та відвів загрозу від власних володінь. «Леви» відповідали своїми атаками, одна з яких завершилася голом. Денис Галенков виконав довгу передачу вперед на Ростислава Тарануху. Новачок «зелено-білих» утік від захисників суперника, вийшов віч-на-віч із воротарем «Маріуполя» та вразив ціль – 1:1.

Після того, як рахунок став нічийним, команди продовжували обмін небезпечними моментами. У маріупольців активно працював лівий фланг на чолі з Дмитром Топаловим. Що стосується «Карпат», то кілька атак зародилися праворуч, де діяв Галенков. Проте до перерви голів більше не забивали.

Склад «Карпат» у другому таймі: Кучинський, Болденков (Ломницький, 83), Сімінін, Цюпа (Дударенко, 72), Повалій (Лобай, 58), Галенков (Семенина, 58), Чачуа (Буднік, 70), Ткачук (Тітунін, 83), Кожанов (Маркович, 70), Приймак (Заставний, 58), Тарануха (Гуменюк, 58).

У другому таймі обидві команди надалі діяли активно та грали у відкритий футбол. Крім того, чимало боротьби точилося у центрі поля. На 63-ій хвилині поєдинку «Маріуполь» виконав небезпечну подачу від кутового прапорця, але карпатівці зіграли надійно та ліквідували загрозу. А вже у наступній атаці маріупольці знову зуміли вийти вперед. Данило Гончарук реалізував свій момент і зробив рахунок 2:1 на користь команди Остапа Маркевича.

Львів’яни кинули усі сили для того, щоб відігратися та створили кілька небезпечних моментів біля воріт приазовців. Проте суперник надійно грав у обороні та відбивав атаки карпатівців. Підопічні Андрія Тлумака до фінального свистка загрожували воротам «Маріуполя», однак зрівняти рахунок їм так і не вдалося.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!