«Карпати» у суботу у принциповому поєдинку прийматимуть лідера ліги

1517 0
Ваша підтримка дуже важлива для «зелено-білих».

Уже в суботу, 2 жовтня о 17:00, «Карпати» у принциповому поєдинку прийматимуть на стадіоні «Україна» лідера Другої ліги (група «А») «Лівий берег» (Київ).

Дебютант ліги – «Лівий берег» (Київ) демонструє хорошу гру і дев’ять матчів поспіль перемагає. У складі киян чимало досвідчених футболістів, які грали в українській прем’єр-лізі. Це – Віталій Рева («Динамо» Київ), Микола Іщенко («Карпати» Львів, «Шахтар» Донецьк, «Маріуполь»), Павло Ксьонз («Металіст» Харків, «Дніпро», «Закарпаття» Ужгород, «Карпати» Львів, «Олександрія»), Олег Карамушка («Дніпро», «Шахтар» Донецьк, «Металург» Запоріжжя, «Таврія» Сімферополь), Артем Старогородський («Арсенал» Київ, «Таврія» Сімферополь), Євген Морозенко («Верес» Рівне, «Олександрія», «Чорноморець» Одеса), Андрій Запоорожан («Олександрія»).

«Зелено-білі» перемагають в останніх чотирьох матчах і впритул наблизились до трійки призерів.

До гри підопічні Андрія Тлумака підходять з однією втратою. Через перебір попереджень матч пропустить оборонець Сергій Сімінін.

Леви закликають львів'ян прийти і підтримати команду у цьому принциповому поєдинку. 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!