«Карпати» у суботу зіграють проти одного з аутсайдерів Другої ліги

2224 0
«Карпати» лідери Другої ліги (група «А»).
Фото: ФК «Карпати»

Фото: ФК «Карпати»

Футболісти львівських «Карпат» у суботу, 20 листопада, проведуть матч проти АФСК «Київ». Столичні футболісти посідають чотирнадцяте місце і мають в активі лише одну перемогу. Натомість, «Карпати» лідери Другої ліги (група «А»).

Поєдинок пройде у Києві на стадіоні «Лівий берег» о 15:00.

Для обидвох команд це буде третя очна зустріч цього року. У попередніх двох підопічні Андрія Тлумака перемагали – 3:0 у Кубку України (4 серпня) та 2:1 у чемпіонаті (14 серпня).

«Карпати» в останніх одинадцяти матчах лише перемагають, а капітан львів’ян Денис Кожанов входить до трійки кращих бомбардирів чемпіонату (9 м’ячів).

Головним арбітром зустрічі буде Ярослав Пєсоцький з Сум. Нагадаємо, Ярослав Пєсоцький вже обслуговував матч за участі команди Андрія Тлумака. У рамках 9-го туру Другої ліги сезону 21/22 він зафіксував перемогу «зелено-білих» у грі проти «Карпат» із Галича (4:0).

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!