Керівника табору, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх у Львові, взяли під варту

1973 0
Фігуранту призначили психолого-психіатричну експертизу.
Photo by Gabriel Benois on Unsplash

Photo by Gabriel Benois on Unsplash

Суд задоволив клопотання прокурорів Львівської обласної прокуратури і обрав запобіжний захід львів’янину, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх – тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомили в обласній прокуратурі.

Крім цього фігуранту призначено стаціонарну психолого-психіатричну експертизу.

Читайте також: Розголос – шанс до покарання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

Нагадаємо, що у Львові слідчі викрили 46-річного львів’янина, причетного щонайменше до 11 злочинів, скоєних щодо дівчат віком від 11 до 14 років. Він є керівником одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів. Перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком. 

Максимальне покарання, відповідно до ч.1 та ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх), ч.4 ст.152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) та ч.1 ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України, що загрожує підозрюваному – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!