25 футболістів та персонал ФК «Карпати» захворіли на коронавірус

3145 0
У клубі запровадили карантин щонайменше на два тижні й скасували будь-які тренування.
Фото: УП

Фото: УП

У ФК «Карпати» протестували на коронавірус 65 осіб, із яких Covid-19 підтвердили у трохи менше половини протестованих. Про це Tvoemisto.tv повідомив виконавчий директор футбольного клубу Ростислав Ящишин.

Читайте також: Петро Димінський продав свою частину ФК «Карпати» Олегу Смалійчуку

Коронавірус виявили у 25-ти людей. Серед них як у футболістів, як і в обслуговуючого персоналу. Усі інфіковані ознайомлені із результатами та перебувають в ізоляції під контролем медиків.

У клубі запровадили карантин щонайменше на два тижні й скасували будь-які тренування.

«Звертаємось до найвищих футбольних інстанцій з проханням не зупиняти поєдинки поточного сезону. Також звертаємося до усіх без винятку клубів України – максимально відповідально ставтеся до тестувань гравців, тренерів та персоналу. Від ризику зараження не застрахований ніхто», – йдеться в офіційному повідомленні ФК.

Читайте також: ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна»

Нагадаємо, що кілька днів тому хворобу підтвердили у двох гравців ФК «Карпати», через що скасували матч між «Карпатами» та «Маріуполем».

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!