Класну керівничку школяра, який загинув на водоспаді, госпіталізували з серцевим нападом

31964 0
Хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

Учнів школи №82, які сьогодні відправилися на екскурсію на водоспад Кам’янка, супроводжували троє вчителів та двоє батьків. Вчителі та батьки надавали учневі допомогу, після того як він упав, і його витягнули із води до приїзду швидкої.

Класна керівниця, як розповіла очільниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, отримала серцевий напад, її госпіталізували у Сколівську районну лікарню, також госпіталізували до медзакладу вчителя, який рятуючи хлопчику життя, наковтався води та отримав переохолодження.

«Як нам стало відомо, хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. На місці проводили реанімаційні заходи як педагоги, що поїхали з дітьми на екскурсію, так і медики, які приїхали на виклик. На жаль, врятувати життя дитини не вдалося», – каже вона.

Директорка школи № 82 Тетяна Іванів у коментарі Тvoemisto.tv повідомила, що загинув учень 6-В класу, батьки та вчителі рятували його як могли, а згодом і медики, але врятувати хлопчика не вдалося.

«Це була запланована екскурсія з класом. Поїхали 3 вчителів, 2 батьків і діти. Дитина послизнулася і впала у воду, де зачепилася за дерево. Батьки відразу кинулися на порятунок, викликали ДСНС та швидку. Поки ті доїжджали, ті рятували, але, на жаль, це нічого не дало... Хлопець був дуже активний, всі його у класі дуже любили. У школі також навчається його молодша сестра – у 4 класі», – повідомила Тетяна Іванів.

Читайте також: Під час екскурсії на водоспаді загинув львівський школяр

Нагадаємо, що сьогодні під час екскурсії на водоспад Кам’янка, що на Львівщині, загинув 12-річний учень 6-го класу школи №82. За даними рятувальників, випадок стався об 11:56. Службу порятунку повідомили про те що дитина тоне. Пожежно-рятувальні відділення бензопилою розрізали дерево, за яке зачепився хлопчик. Школяра витягнули мотузками і передали медикам, але медики констатували смерть. Управління освіти створить комісію для розслідування цієї трагедії.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!