Київ

Кличко назвав причину дивних нічних вібрацій в Києві

914 0
Це зброя йде до фронту
Транспортування танків "Leopard". Умовне фото з відкритих джерел

Транспортування танків "Leopard". Умовне фото з відкритих джерел

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що вібрація, яку чули жителі Києва та області вночі — це звук від транспорту, який доставляє зброю до фронту. Про це він повідомив у національному телемарафоні.

«Це зброя йде до фронту. Доволі потужна. І може бути вібрація пов'язана з цим», - пояснив Кличко.

Місцеві жителі Києва та Київської області відчули дивну вібрацію. Дехто з жителів навіть припустив, що стався землетрус.

Водночас у Головному центрі спеціального контролю спростували, що у Києві та області міг відбутися землетрус

Нагадаємо, у ніч проти 29 травня росіяни здійснили чергову масовану атаку на Київ. Повітряна тривога на Київщині та в столиці тривала понад 4 години. Внаслідок атаки уламками пошкоджено  будинки у Святошинському і Подільському районах в Києві та приватні будинки та об’єкти інфраструктури в області. Загалом, уночі 29 травня, українські захисники знищили 37 крилатих ракет та 28 безпілотників типу Shahed. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

ТЕГИ: київ, Кличко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!