Київ

Кличко поцікавився у Залужного, чому москва відпочиває, поки Київ потерпає від повітряних атак

1238 0
Якщо столицю України росіяни можуть "кошмарити", чому мешканці Москви, столиці Росії, відпочивають, цікавиться мер
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Мер Києва Віталій Кличко обурився тим, що російська столиця продовжує жити звичайним життям, в той час, як українці постійно потерпають від російських атак.

В ефірі інформаційного телемарафону мера запитали, чому російські загарбники останнім часом частіше атакують Київ. У відповідь Кличко поцікавився, чому москвичі "відпочивають" під час таких атак. Це питання він адресував Головнокомандувачу Збройними силами України Валерію Залужному.

«Я тільки одного не можу зрозуміти, і це питання можу адресувати пану Залужному. Якщо столицю України росіяни можуть "кошмарити", чому мешканці Москви, столиці Росії, відпочивають? Такі речі можна було б робити, щоб кожен з них відчував, що означає жити в таких умовах, в яких живе Київ скоро вже півтора роки», - сказав Кличко.

ДОПОВНЕНО о 12:30

На брифінгу біля будинку в Голосіївському районі, Кличко, коментуючи журналістам своє обурення тим, що Москва  продовжує жити звичайним життям, в той час, як Київ постійно потерпає від атак РФ, пожартував своєю ж даньою крилатою фразою:

«Я можу пожартувати в цьому напрямку. Одне, з таких висловлювань Кличка: “Не всі можуть дивитися у завтрашній день”, але у мене це виходить», – зазначив мер столиці щодо нічної бавовни у Москві.

Згодом в соцмережах мера з'явився колаж із мером про завтрашній день:

 

Нагадаємо, в ніч проти 30 травня росіяни атакували Київ і столичний регіон іранськими ударними дорогами  Shahed. Загалом у Києві та області було збито близько 20 дронів. Падіння уламків спричинило пожежі у кількох районах міста.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, Кличко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!