Київ

Кличко проінспектував стан робіт з облаштування скверу замість МАФів на Героїв Дніпра у Києві

820 0
На локації невдовзі розпочнуть висаджувати нові дерева, які обладнають підсвіткою.

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував стан робіт на локації поблизу станції метро Героїв Дніпра в Оболонському районі, де проводять облаштування скверу. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.
 
За даними мера, Департамент благоустрою демонтував тут 66 МАФів, на місці яких тепер будують новий сквер зі зручною інфраструктурою.
 
«На території скверу будуть встановлена пергола, висадять сакури, дерева з ажурною кроною. Ввечері на головній алеї дерева будуть підсвічені. Зручним це місце буде і для маломобільних верств населення», – розповів Кличко.
 
 
Нагадаємо, на локації у рамках рішення Ради оборони Києва про демонтаж МАФів  біля станцій метро, які перешкоджають доступу людей до укриттів вже прибрали та облаштовуються входи та виходи до станцій метрополітену, оскільки саме підземні станції метрополітену є найбезпечнішим укриттям під час повітряних тривог.
 
Окрім цього, уже облаштовані зелені території на бульварі Миколи Міхновського, біля станції метро «Політехнічний інститут» та на вулиці Вишгородській – теж на місцях, де демонтували МАФи. Також активно тривають роботи зі створення гарного громадського простору з озелененням біля станції метро «Шулявська».
 
Додамо, біля станції метро «Героїв Дніпра» також продовжується ремонт трамвайної колії кінцевої зупинки маршруту №16. Також комунальники неподалік від зупинки планують встановити сучасну громадську вбиральню. Попередньо, роботи мають завершити до червня.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!