Київ

Кличко призначив в.о. директора департаменту КМДА замість чиновника, який відвідував ресторани в комендантську годину

1202 0
В.о. стане Ірина Черненко.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Київський міський голова Віталій Кличко поклав виконання обов’язків директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА на Ірину Черненко з 10 червня. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Покласти виконання обов’язків директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА на Черненко Ірину Іванівну – заступника директора департаменту – начальника управління охорони об’єктів культурної спадщини та історичного середовища Департаменту охорони культурної спадщини КМДА з 10 червня 2023 року», – йдеться в розпорядженні.

Зазначимо, як йдеться у розпорядженні Київського міського голови, Никоряк О.Д. звільняється з посади директора Департаменту охорони культурної спадщини КМДА 9 червня за угодою сторін.

Нагадаємо, Никоряка на посаду в КМДА призначили ще у вересні 2014 року. До цього Никоряк був відомий під сценічним псевдонімом «Олександр Фортадо» та дружбою з Андрієм Ющенком – сином третього президента України. У 2011-16 роках Никоряк був зятем ексрегіонала Володимира Рибака – чоловіком старшої онуки останнього.

Читайте також: дружина Никоряка у виправдання відвідин ресторанів чоловіком у комендантську годину, почала говорити тезами російської пропаганди

З Катериною Рибак Никоряк розійшовся у 2016-му і вже після цього почав виходити в люди з Іриною Чемпіон.

Нагадаємо, журналісти «Української правди» у ніч із 3 на 4 червня перевірили як столичні ресторани працюють у комендантську годину.

Тоді біля ресторану журналісти помітили, як після початку комендантської години  гості закладу Biarritz заходили до ресторану з двору, серед них були директор Департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка та забудовник Артура Мхітаряна (Taryan Group).

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, він ініціював звернення до правоохоронців з вимогою притягнути до відповідальності розважальні та заклади харчування за роботу в комендантську годину.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!