Київ

Кличко відхилив дві петиції про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог

646 0
Зараз триває збір підписів під ще двома аналогічними петиціями
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Мер Києва Віталій Кличко відхилив ще дві петиції про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог. Першу з них зареєстрували наприкінці січня, а другу зареєстрували на початку лютого.

На обидві петиції міська влада дала однакову відповідь: нагадала алгоритм дій під час повітряної тривоги і додала, що на кожній зупинці розміщені інформаційні схеми щодо того, як дістатися до найближчого укриття.

У Кличка запевняють, що безпекову ситуацію переглядають постійно й поки що не можуть скасувати рішення про зупинку наземного транспорту під час тривог.

Попри те, що на практиці пасажири цим не користуються, бо шукають інші можливості продовжити пересування містом, київська влада стверджує, що це рішення не впливає на витрати пасажирів, бо після завершення повітряної тривоги вони можуть скористатися попереднім квитком.

Нагадаємо, раніше транспортна комісія Київради не підтримала одразу дві петиції киян про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог, але ухвалила рішення звернутися з цього приводу до Ради оборони Києва. Раніше мер Києва Віталій Кличко відхилив петицію №11709 про скасування зупинки транспорту під час тривог.

Зараз триває збір підписів під ще однією петицією про скасування заборони руху наземного громадського транспорту (автобуси, трамваї, тролейбуси) під час повітряної тривоги. Станом на 18 квітня вона набрала вже понад 5,5 тисяч підписів. А також набирає підписи іще одна аналогічна петиція.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!