Київ

Кличко знову відхилив петицію про скасування зупинки громадського транспорту під час тривог

711 0
Наразі триває збір підписів під ще однією аналогічною петицією
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Мер Києва Віталій Кличко не підтримав петицію із закликом скасувати зупинення громадського транспорту під час повітряної тривоги в столиці. Про це йдеться у відповіді міського голови на петицію №11709.

«Рішення Ради оборони міста Києва ухвалювалося з урахуванням оцінки поточної та прогнозованої безпекової ситуації в столиці й буде переглянуто винятково за умови її суттєвої стабілізації та надходження відповідних рекомендацій від Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Відповідний аналіз та оцінка здійснюються на постійній основі», – пояснив Кличко.

За його словами, зупинка роботи комунального транспорту під час повітряної тривоги не несе для пасажирів жодних додаткових витрат, оскільки після її завершення вони можуть скористатися попередньо сплаченими проїзними документами.

Зараз триває збір підписів під ще однією петицією про скасуванная заборони руху наземного громадського транспорту (автобуси, трамваї, тролейбуси) під час повітряної тривоги. Звернення  №11850 було зареєстроване на сайті петицій 16 березня і  вже зібрало більше ніж половину необхідної кількості голосів.

Нагадаємо, у серпні міська влада запровадила обов'язкову зупинку всього громадського транспорту на час повітряної тривоги. Тоді ж кияни звернулися з петицією про скасування цього правила, вона набрала необхідні підписи протягом 10 днів, однак була відхилена.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!