Київ

Кличко звільнив директора департаменту КМДА, якого помітили у комендантську годину в ресторані

1073 0
Мер також закликав правоохоронців до контролю і притягнення до відповідальності розважальних та закладів харчування за їх роботу в комендантську годину.
Фото: скрін

Фото: скрін

Директор департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександр Никоряк, який вночі в комендантську годину відвідував ресторан, буде звільнений. Про це заявив міський голова Віталій Кличко.
 
«За порушення комендантської години є адміністративна відповідальність для всіх громадян. А чиновник, будь-якого рангу, несе ще й політичну відповідальність. Директор департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександр Никоряк, якого вночі, в глибоку комендантську годину, помітили на виході з ресторану, буде звільнений. Сказав йому писати заяву», - зазначив він. 
 
Мер також закликав правоохоронців до контролю і притягнення до відповідальності розважальних та закладів харчування за їх роботу в комендантську годину.
 
Нагадаємо, деякі  київські заклади преміумкласу працюють у комендантську годину, зокрема й під час постійних обстрілів Києва в травні, а також повітряної тривоги. Так, біля ресторану Biarritz за 15 хвилин до закінчення комендантської години була повна парковка (на дверях закладу написано, що він працює до 23:00).Після початку комендантської години гості закладу можуть зайти туди з двору, свідчить розслідування. Біля закладу помітили, зокрема, директора Департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка і забудовника Артура Мхітаряна (Taryan Group).

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!