КМДА пропонує киянам обговорити питання захисту річок і озер міста

651 0
На зустрічі також буде присутнє КП «Плесо»
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Управління екології та природних ресурсів КМДА запрошує киян долучитися до обговорення захисту річок і озер міста. Про це повідомляється на сторінці управління в Facebook.

«Пропонуємо зустрітися, аби обговорити виклики, які постали перед сферою, та разом пошукати спільні рішення», - йдеться у повідомленні.

Зустріч має відбутися 3 лютого о 16:00 в Київському міському Будинку природи (вул. Рогнідинська, 3).

Зареєструватися на подію можна за цим посиланням.

На зустрічі буде присутнє керівництво Управління екології та природних ресурсів КМДА, КП «Плесо».

Нагадаємо, активісти екопарку «Осокорки» вимагають скасувати виділення коштів на будівництво нової вулиці, що за планом має пройти через екопарк.

Як стало відомо з даних сайту Prozorro, київська влада замовила проєкт будівництва нової вулиці від проспекту Петра Григоренка в Дарницькому районі до межі міста. Довжина нової вулиці, за проєктом, сягатиме три кілометри. Вартість робіт складе 69,38 млн гривень. Виглядає так, що нова дорога потрібна для скандального ЖК «Патріотика на озерах», проти якого виступає ГО «Екопарк Осокорки». «Твоє місто» звернулось із відповідним журналістським запитом до КМДА і чекає на відповідь.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!