Київ

КМДА розгляне петицію про скасування зупинки громадського транспорту під час повітряних тривог

599 0
Рішення мають прийняти до кінця місяця
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Петицію щодо скасування зупинки громадського транспорту під час тривог розглянуть у КМДА. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, відповідаючи на петицію на сайті Київради, що набрала необхідну кількість підписів.
 
Він зазначив, що доручив розглянути петицію заступнику голови КМДА Петру Пантелєєву та директору Департаменту транспорту КМДА Руслану Кандибору до 17 березня, керівнику Комісії з питань транспорту та реклами – до 22 березня, а секретарю Київради – до 27 березня.
 
Нагадаємо, що петиція вимагає скасувати норму щодо зупинення руху наземного громадського транспорту та метрополітену під час повітряної тривоги. Автор наполягає, що через зупинки громадського транспорту люди часто не можуть доїхати з роботи додому чи навпаки.
 
Крім того, автора додав, що через зупинку транспорту під час повітряної тривоги також збитків зазнає комунальне підприємство «Київпастранс». Бо в цей час продовжують перевозити пасажирів маршрутки та міська електричка.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!