Книга викладача львівського університету перемогла у престижному конкурсі

2084 0
Книгу "Політ над Чорним морем" українського літератора Ігора Павлюка визнали найкращою за підсумками відкритого голосування, організованого англійським ПЕН-центром.
фото: worldbookshelf.englishpen.org, uk.wikipedia.org

фото: worldbookshelf.englishpen.org, uk.wikipedia.org

Голосування влаштували в рамках програми World Bookshelf, участь у якій беруть понад 100 книг з усього світу. Переклад творів автора з України у рамках цієї програми відзначили вперше за 10 років її існування. Книгу "Політ над чорним морем" (A Flight over the Black Sea) переклав Стів Комарницький, у 2014 році її видали у видавництві Waterloo Press.

Читайте також: Яка книга львівського видавництва серед найкращих у світі?

"Ігор Павлюк запрошує нас разом із ним поблукати лісами України, потягуючи із фляги горілку та дивитися, як язичницькі боги мерехтять серед беріз", – йдеться в анотації до збірки.

Ігор Павлюк – український поет, письменник і науковець, народився на Волині, відзначений Шевченківською та іншими національними преміями.

Джерело: Еспресо.TV


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!