Кого з понеділка можуть не допустити до роботи без сертифікату вакцинації чи ПЛР-тесту

5823 0
У Львові посилюють карантин, тому діятимуть нові обмежувальні правила.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Від завтра, 18 жовтня, у Львові посилюють карантин, тому діятимуть нові обмежувальні правила.

Читайте також: У Львові із 18 жовтня вводять нові карантинні правила. Перелік

Без сертифікату вакцинації від коронавірусної інфекції або негативного ПЛР-тесту, зробленого за 72 год., не допускатимуть:

  • Організаторів та учасників масових, культурних заходів.
  • Працівників та відвідувачів театрів, кінотеатрів, музеїв, галерей, філармонії, органної зали. При тому, кількість відвідувачів має становити не більше 50% від загальної кількості місць.
  • Працівників промислових, продовольчих ринків і магазинів, торгових центрів, перукарень та салонів краси. При тому, вони повинні працювати з дотриманням маскового режиму та не більше 50% заповнення торгових площ.
  • Працівники ресторанів і кафе. Такі заклади можуть працювати лише до 23:00, при заповненні не більше 50%, до 4 людей за столиком.
  • Працівники та відвідувачі спортивних залів. Заповненість у них має становити не більше 50%.
  • Працівники готелів та хостелів.

 

Читайте також: У Львові утворилися черги із понад сотнею охочих вакцинуватися від Сovid-19. Фото

Якщо за 2 тижні ситуація із захворюванням не стабілізується, то з 1 листопада заклади зможуть відвідувати лише вакциновані або з наявним ПЛР-тестом.

Нагадаємо, за вчорашню добу, на Львівщині виявили 588 позитивних ПЛР-тестів, з них у Львові – 213. 

Центри вакцинації від коронавірусу працюють у 12 містах на Львівщині. Також вакцинуватися можна у одному зі 181-го пункту щеплень, розташованих у закладах охорони здоров’я області, звернувшись до сімейного лікаря. Перелік центрів вакцинації, що працюють у медзакладах, можна переглянути за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!