Коли і де у Львові не можна співати та працювати перфоратором

13174 2
Патрульна поліція нагадує про дотримання шумового режиму згідно із законодавством.
Ілюстративне фото: www.press.lv

Ілюстративне фото: www.press.lv

Патрульні закликають львів'ян поважати право інших на відпочинок та закликають дотримуватись шумового режиму.

У поліції нагадують, що з 22:00 до 8:00 заборонено голосно співати, кричати, слухати музику, запускати салюти та шуміти в інший спосіб:

  • на територіях житлових будинків,
  • прибудинкових територіях,
  • у парках і скверах,
  • зонах відпочинку на території мікрорайонів та груп житлових будинків.

Законодавство також регулює проведення ремонтів мешканцями. Так, у будні дні ремонтні та будівельні роботи заборонено проводити з 21:00 до 9:00, а у вихідні та святкові дні – протягом усієї доби.

Читайте також: Сусідський ремонт та дискотека о четвертій ранку. Куди скаржитись на шум

«Патрульні закликають громадян поважати право оточуючих на відпочинок, мати повагу до прав та інтересів оточуючих людей та дотримуватись принципу співжиття, що є запорукою формування людських відносин у суспільстві», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, у понеділок львівські парки, сквери та зони відпочинку почнуть обробляти від кліщів.


Читайте також:
8 Червня, 2019 16:21
О. Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму»
8 Червня, 2019 15:45
Олена Підкажіть, будь ласка, в якому "повідомленні ідеться", хто саме з патрульної поліції нагадує, на якому ресурсі, чи з ким ви спілкувалися, і найголовніше - які саме норми забороняють робити ремонт з 21:00 по 9:00 у будні, і протягом усієї доби у вихідні? Велике прохання робити посилання на першоджерела, прізвища, та законодавство. Сама страждаю від шумних сусідів і їх ремонтів, вдячна за Ваші статті, однак повідомлення написане так, що виглядає не дуже професійно, або ж, як фейк.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!