Коли у Львові встановлять ялинку і якими будуть Новий рік та Різдво

10114 0
Ялинку почнуть встановлювати 13 грудня.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

У міськраді обіцяють встановити у центрі Львова традиційну ялинку. Її привезуть із Дрогобицького району і вона матиме 18 метрів висоти. Але масштабних подій з нагоди новорічно-різдвяних свят не буде. Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко.

Читайте також: Львів'ян із дітьми кличуть в Оселю Святого Миколая у Митрополичі сади

Ялинку почнуть встановлювати 13 грудня і відкриють 18-го із дотриманням заходів безпеки, заявив Андрій Москаленко.

Деякі локації та традиції все-таки збережуть, як-от різдвяну шопку, встановлення дідуха. Шопку почнуть встановлювати 24 грудня.

Водночас у мерії досі не визначилися, чи дозволяти різдвяний ярмарок у Львові. Якщо ярмарок все-таки дозволять, то він не буде таким масштабним, як у минулі роки. Традиційну ковзанку біля Ратуші уже облаштовують, вона запрацює уже цього тижня. 

«Цього року не буде так, як завжди. Місто відмовиться від масштабних подій. Натомість головний акцент буде на менших локаціях, який дасть змогу передати дух Різдва», – сказав Андрій Москаленко.

У міськраді просять львів'ян уникати скупчень і дотримуватися дистанції та карантинних правил.

Ольга Шведа

 
 
Olya надіслав(-ла) Сьогодні о 12апрацює впродовж тижня
 
 
Olya надіслав(-ла) Сьогодні о 12:06

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!