Сьогодні у центрі Львова відкриють головну ялинку. Де дивитися онлайн

6146 0
Тvoemisto.tv транслюватиме відкриття ялинки онлайн на своїх ресурсах.
Архів. Фото Руслана Литвина

Архів. Фото Руслана Литвина

Сьогодні, 17 грудня, у центрі Львова, на пр. Свободи, о 18.00 год. розпочнуть урочистості із засвічення головної ялинки міста. Цього року вона буде особлива, адже символізуватиме родинні та сімейні цінності. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила керівниця департаменту розвитку Львівської міськради Наталія Бунда.

Читайте також: Гід різдвяним Львовом. Головні святкові локації

Урочистості розпочнуться близько шостої години вечора. Традиційно пластуни передаватимуть Вифлеємський вогонь миру. На площі роздаватимуть офірки і кожен бажаючий зможе взяти вогонь додому. Крім того, під час дійства виступатиме хорова капела «Дударик», а також запланований концерт Павла Табакова та гурту «ДикоBrass».

За словами Наталії Бунди, львівська новорічна ялинка буде оздоблена новими елементами, а саме ромбами.

«Цього року у Львові буде нова новорічна концепція освітлення, як ялинки, так і міста. В основі ялинки будуть ромби, що є символами сили роду. Ми хочемо закцентувати увагу львів’ян на родинних і сімейних цінностях. Також символом стане різдвяний павук, що є традиційний для українських сімей та родин, які розміщують у себе в будинках. Намагаємося перетворити Львів у великий дім, де панує одна родина. Хочемо, щоб і туристи та гості міста почувалися затишно, як удома», – каже Наталія Бунда.

Як каже співрозмовниця, на ялинці можна буде побачити близько 80 ромбів розміром 40 на 50 см.

Читайте також: За зірочки і гуцульського «павука» на вулицях Львова заплатять 4,6 млн грн

Цьогорічна ялинка світитиметься жовто-білими кольорами – на ній буде м’яке жовте світло, що розбавлятиметься білими ромбами.

Навколо ялинки стоятиме нова огорожа – з витинанок Дарини Альошкіної.

Відкриття ялинки можна буде дивитися онлайн на сайті Тvoemisto.tv, на Фейсбук-сторінці медіа-хабу та на Ютуб-каналі.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv зібрало для вас підбірку головних локацій, які можна відвідати у Львові на Різдво.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!