Коментар дня. У 2021 році у центрі Львова відкриють туалет, як тобі таке, Ілон Маск

6312 0
Автоматизовану модульну вбиральню планують встановити на проспекті Свободи, поблизу підземних туалетів.
Фото з презентації ЛМР

Фото з презентації ЛМР

У центрі Львова немає жодної громадської вбиральні, яка б працювала. Особливо гостро це відчули львів’яни та гості міста під час локлауну, коли усі ресторани та кафе були закриті.

Читайте також: У Львові на проспекті Свободи встановлять туалет. Він може коштувати 4 млн грн

Після матеріалу Tvoemisto.tv про відсутність громадських вбиралень депутати міськради підготували відповідне звернення, а згодом виконком прийняв рішення встановити на проспекті Свободи автоматизовану модульну вбиральню. Вона стоятиме на проспекті Свободи, поблизу підземних туалетів.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександра Одинця, об’єкт повністю автоматичний, інклюзивний. Оплату можна буде провести готівкою, а також і безготівково.

Найбільше під публікацією Тvoemisto.tv у Фейсбуці читачі обговорювали вартість встановлення модульної вбиральні – 4 млн грн та місце, де вирішили встановити громадську вбиральню.

Читайте також: «Пустіть в туалет!» Як це, коли у Львові не працюють громадські вбиральні

Один із дописувачів – Максим Мамот на нашій сторінці у Фейсбуці написав: «У 2021 році у центрі міста відкриють...туалет! Оце так прогрес! Як тобі таке, Ілон Маск?».

Додамо, що цю секцію модульної вбиральні планують встановити на той час, поки ремонтуватимуть закриті громадські туалети.

Додамо, що тепер щодня редакція Тvoemisto.tv суб'єктивно обиратиме коментар дня від наших читачів, які пишуть нам у Facebook. Це може бути влучний жарт або ж відгук, який розкриває комічність чи підсилює глибину проблеми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!