Київ

Комісія Київради звернеться до Ради оборони Києва щодо скасування зупинки транспорту під час тривог

691 0
Сама ж комісія петиції не підтримала
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Транспортна комісія Київради не підтримала одразу дві петиції киян про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог, але звернеться з цього приводу до Ради оборони Києва. Про це повідомляє спільнота «Пасажири Києва».

Як зазначається голова комісії Олексій Окопний та члени комісії – Віктор Брагінський (керівник метрополітену), Сергій Мамоян та Ігор Галайчук проголосували за рішення «утримався».

Окопний послався на те, що це рішення не у відповідальності транспортної комісії, а також Київради, оскільки рішення зупиняти громадський транспорт було ухвалене Радою оборони Києва.

Водночас Транспортна комісія одноголосно підтримала рішення про те, щоб направити до Ради оборони Києва звернення про розгляд питання щодо скасування зупинки транспорту під час тривог.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко відхилив петицію №11709 про скасування зупинки транспорту під час тривог.

Зараз триває збір підписів під ще однією петицією про скасуванная заборони руху наземного громадського транспорту (автобуси, трамваї, тролейбуси) під час повітряної тривоги.

 

Нагадаємо, у серпні міська влада запровадила обов'язкову зупинку всього громадського транспорту на час повітряної тривоги. Тоді ж кияни звернулися з петицією про скасування цього правила, вона набрала необхідні підписи протягом 10 днів, однак була відхилена.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!