Ryanair оголосила черговий розпродаж авіаквитків зі Львова

5010 0
Полетіти зі Львова в Польщу, Німеччину та Англію можна від 9.98 євро.

Ірландський лоукостер Ryanair оголосив розпродав квитків на зимові дати на рейси зі Львова та Києва, передає avianews.com.

Так, зі Львова у Лондон можна полетіти від 6 євро в одну сторону, а з Києва – від 8 євро.

Також на різні дати у грудні, січні та лютому є квитки від 10 євро зі Львова у Дюссельдорф, Лондон, Краків і Варшаву, а в Мемінгем – від 13 євро.

Читайте також: Дешеві квитки та друга спроба. Що треба знати про Ryanair у Львові

З Києва за 10 євро можна полетіти в Бидгощ, Братіславу, Ґданськ, Познань, Вільнюс, Варшаву і Вроцлав, а в Стокгольм квитки в одну сторону коштують від 15 євро.

Нагадаємо, сьогодні, 7 листопада, з 19:00 сайт авіаперевізника та його мобільний додаток тимчасово не працюватимуть. Із 19:00 до 7:00 8 листопада для пасажирів будуть недоступні онлайн-сервіси перевізника, зокрема онлайн-реєстрація, бронювання та придбання квитків, внесення змін у бронювання.

Ryanair розпочав польоти зі Львова минулого тижня за п’ятьма маршрутами: до КраковаВаршави, Меммінгена, Дюсельдорфа та Лондона. З 1 листопада перевізник змінив правила перевезення ручної поклажі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!