Комунальне «АТП-1» у Львові обслуговуватиме ще два автобусні маршрути

3054 0
Маршрути три місяці обслуговуватимуть за тимчасовими договорами.
фото: iat.org.ua

фото: iat.org.ua

На обслуговування автобусних маршрутів №36а та 57 із комунальним «АТП-1» на три місяці укладуть тимчасові договори. Відповідне рішення ухвалив виконком ЛМР сьогодні, 20 березня.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Договори укладуть із 21 березня на три місяці або до моменту укладення постійних договорів із переможцями конкурсу перевізників.

Додамо, що автобус №36а – це експрес-маршрут, що з листопада 2018 року курсує Винниками й з’єднує вулиці Забави та Галицьку. Натомість автобус №57 запустили у червні торік. Він їздить від вулиці Польової до Максимовича. Раніше маршрут №57 курсував від пл. Кропивницького до заводу «Фуджікура». Втім його скасували у січні торік, коли затверджували нову редакцію мережі міських автобусних маршрутів. 

Читайте також: Більше половини громадського транспорту у Львові з’їхали з маршрутів

Нагадаємо, у львівському громадському транспорті дозволили їздити не більше, ніж по 10 пасажирів, а з понеділка пільговикам скасовують безкоштовний проїзд.

Вікторія Ейсмунт



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!