Київ

Комунальники продовжують очищати Київ від незаконних торговельних споруд

751 0
Департамент міського благоустрою спільно з Комунальним підприємством «Київблагоустрій» щодня демонтують незаконно встановлені споруди з вулиць міста.
Фото: Тимур Ткаченко / Facebook

Фото: Тимур Ткаченко / Facebook

Анонсований місяць масштабного прибирання міського простору розпочався з чергових демонтажів. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

Тож силами комунального підприємства було прибрано об'єкти за адресами:
 – вул. Княжий Затон, 4/4;
 – вул. Оноре де Бальзака, 2А;
 – вул. Гната Юри, 20;
 – просп. Оболонський, 1-Б.
 
Власними силами підприємці демонтували споруди за наступними адресами:  
 – вул. Лятошинського, 12;
 – вул. Полковника, 2;
 – вул. Кучера Василя, 7;
 – бульв. Кольцова, 13;
 – вул. Володимира Покотила, 1-3.
 
«Менш як місяць назад ми обрали прибирання незаконних засобів пересувної торгівлі пріоритетним напрямком. У планах очистити весь Київ від всіх таких об'єктів без дозвільної документації», – зазначив Ткаченко.
 
Він також розповів про винахідливих підприємців, які після самостійного демонтажу намагаються перевезти купаву на інше місце без дозволу. Ткаченко каже, що комунальники знають та відслідковують такі рухи, більше того вже фіксували декілька таких ситуацій, коли купави блукали столицею, але врешті їх все одно демонтували.
 
Зазначимо, за місяць Департамент міського благоустрою спільно з комунальним підприємством «Київблагоустрій» демонтували вже більше ніж сто споруд.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!