Чи можна здавати речі безпритульним у контейнери «Емаус Оселі»

2195 0
Водночас благодійні крамниці Емаус Оселі, з коштів яких і годували безпритульних та тих, хто в потребі, наразі закриті.
Фото: Postpaper

Фото: Postpaper

Контейнери для збору речей безпритульним у Львові продовжують працювати й під час карантину. Однак, за словами керівниці «Емаус Оселі» Наталі Саноцької, наразі потребучим роздають ті речі, які «заощадили» раніше, аби дотримуватися санітарних норм.

«Ми особливо не закликали людей класти одяг, бо протягом карантину люди здебільшого залишися вдома. Проте ми щоразу перевіряли контейнери і забирали одяг. Поки ми його не рухали через санітарні правила, а роздаємо той, що заощадили раніше», – розповіла вона під час стріму Tvoemisto.tv.

Читайте також: «Оселя» біля Львова, яка допомагає бідним, лишилася без засобів існування. Як допомогти

Водночас благодійні крамниці «Емаус Оселі», з коштів яких і годували безпритульних та тих, хто в потребі, наразі закриті. Вони розташовані за адресами: вул. Франка, 53, у Винниках, та на вул. Угорській, 2. Як тільки організація отримає дозвіл від міської влади, то роботи крамниць теж відновлять.

 Додамо, що «підтримати» «Оселю» можна на сайті  або віддати продукти харчування, побутову хімію зателефонувавши за номерами: 096 42 64 796, 093 010 14 13.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!