Львів’ян запрошують на благодійний гаражний розпродаж у Горіховому гаю

1815 0
Під час благодійного гаражного розпродажу збиратимуть кошти на портативний ультразвуковий апарат УЗД для дитячої лікарні на Орлика вартість 60 тис. гривень.
Фото: REPORT.IF.UA

Фото: REPORT.IF.UA

Цієї суботи, 2 жовтня, у парку Горіховий гай, що на вул. Володимира Великого, інноваційний дитячий простір СвітЛичка проведе родинний, благодійний, гаражний розпродаж, йдеться на їхній сторінці у Фейсбуку.

Благодійний розпродаж у суботу триватиме з 11:00 по 17:00. Під час розпродажу можна буде віддати або придбати гарні речі за «гаражною» ціною».

Читайте також: У Львові провели оригінальний показ моди на тему боротьби з пандемією

Під час гаражного розпродажу на відвідувачів чекатимуть майстер-класи, музика та забави для діточок від чарівних фей зі «Світлички», виступ співачки Соломії Чубай, смаколики від «Сова – страви на мангалі», Фест-кейтеринг та «Кримська перепічка», а також fashion-показ від дизайнерки Оксани Сокол.

Також під час гаражного розпродажу розігруватимуть ексклюзивні лоти. Серед них – коралі від співачки Соломії Чубай, ніч в гарному готелі, книга з автографом владики Бориса Ґудзяка, перший примірник диску «Мости» від симфонічного оркестру INSO-Львів, кепка від джазмена Ігора Гнидина і сертифікат на заняття в його Jazz School Lviv.

Читайте також: У Львові відкрили простір-крамницю, куди можна приносити вживані речі

Головна мета заходу – розпродати речі та благодійні лоти, аби придбати портативний ультразвуковий апарат УЗД для Львівської міської дитячої лікарні на Орлика вартістю близько 60 тис. грн.

Саме портативний апарат для ультразвукової діагностики допомагає у ранній та прицільній діагностиці, зокрема, патологій грудної та черевної порожнини, серця, судин. Його використовують також для проведення регіональних методів анестезії.

«Метод невідкладного приліжкового УЗД зараз широко застосовують та поширюють в клініках розвинених країн. Ми мріємо, що його можна буде використовувати і у Львові для порятунку важкохворих діток. Цей апарат зможе допомогти провести ранню діагностику та врятувати життя діткам», – каже лікар-анестезіолог Львівської міської дитячої лікарні на Орлика Андрій Фуртак.

Для тих, хто хоче стати учасником розпродажу, має бажання поволонтерити, надати ексклюзивний подарунок, може заповнити форму.

Збір речей триватиме до 29 вересня. Приносити варто нові або в ідеальному стані одяг і взуття, дитячий транспорт, який їздить та ще повозить не одну дитину, унікальні лоти (від відомих людей чи з унікальними історіями), лоти від бізнесу батьків, нові книги (видання, не раніше 2000 року, українською чи англійською), новий посуд, нові або в ідеальному стані аксесуари.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!