Цього року Львівщина матиме майже 1,5 тисячі медалістів. Це – кожен одинадцятий

1696 0
Зі золотою медаллю школу закінчує більше тисячі учнів Львівської області.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Цього року Львівщина матиме 1439 медалістів. Зі золотою медаллю школу закінчує 1061 учень області, зі «сріблом» – 378 випускників. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Загалом свідоцтва про базову та середню освіту на Львівщині отримають понад 43 тисячі випускників. Це 26 322 дев’ятикласники та 16 706 одинадцятикласників.

Читайте також: Для вступу до вишів документи про освіту можуть з'явитися в «Дії»

«Попри усі виклики війни навчання в умовах воєнного стану, стрес та невідомість, зі золотою медаллю школу закінчує 1061 учень нашої області, зі «сріблом» – 378 випускників, а з відзнакою – 154. На відмінно навчання завершив кожен одинадцятий випускник Львівщини», – йдеться у повідомленні.

Випускники, які перебувають за кордоном, можуть отримати свідоцтва у дипломатичних установах України.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки рекомендує закладам фахової передвищої та вищої освіти розглянути можливість початку освітнього процесу в 2022/23 навчальному році для студентів старших курсів орієнтовно з 15 серпня 2022 року. Також у відомстві радять використовувати для навчання суботні дні у теплу пору року. У Львові виші почнуть навчання по-різному – деякі з 1 вересня, проте деякі з середини серпня, а магістратура ще й навчатиметься по суботах. Як будуть навчатися у львівських вишах, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!