У Львові дизайнерка показала викладачів у незвичних образах. Фото

1389 0
Проєкт планували реалізувати до 25-річчя кафедри дизайну Львівської академії мистецтв, але перенесли через карантин.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

У Львові сьогодні, 1 вересня, відкрили виставку молодої дизайнерки Аліни Кідняк, яка закінчила Львівську національну академію мистецтв. Вона, знаючи захоплення викладачів кафедри, відтворила їх образи у фотографіях.

Зараз молода дизайнерка викладає на кафедрі дизайну, де однією з дисциплін є фотографія.

«В цьому проєкті під назвою «Ми знайомі?» вона демонструє своє бачення викладачів кафедри», – каже куратор галереї Львівської національної академії мистецтв Юрій Новачинський.

Він зазначив, що цей проєкт планували відкрити до 25-річчя кафедри дизайну, але через карантин її перенесли, бо не було можливості відзняти викладачів та організувати виставку.

«Проєкт – це бачення Аліною викладачів. Вона, знаючи їхні захоплення і зустрічаючись з ними щодня, інтерпретує і створює для них певні образи, які відобразила у фотографіях. Для мене цей проєкт про те, що кожен з нас сприймає всіх навколо абсолютно по-різному», –  додає він.

Фото Дар'ї Кучер



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!