Козицький-старший є кінцевим бенефіціаром шести найбільших компаній на Львівщині

18857 0
Компанії проводять діяльність, пов’язану з видобутком природного газу
Зіновій Козицький

Зіновій Козицький

Зіновій Козицький, батько голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, є кінцевим бенефіціаром шести компаній із рейтингу найбільших на Львівщині. Всі вони провадять діяльність, пов’язану з видобутком природного газу: ТОВ «ГОРИЗОНТИ», ПП «Нордік», ТОВ «Велл Ко», ПП «ПРОЕКТ-БУД», ТОВ «НОРДІК-БУД» і ТОВ «Бурова компанія «Горизонти». Сумарний виторг цих компаній у 2022 році — понад 7 млрд грн. З них чотири належать також до 20 найприбутковіших на Львівщині. Про це йдеться у матеріалі Tvoemisto.tv

Зазначимо, що мешканці Розвадова називали причиною витоку газу, що стався в селі в ніч на 27 квітня цього року, геологорозвідувальні роботи, які проводить «ПРОЕКТ-БУД» у підряді з «Буровою компанією «Горизонти».

Читайте більше: «Ми як на пороховій бочці». Як живе Розвадів, де стався витік газу

Нагадаємо, Tvoemisto.TV з’ясувало, які львівські компанії можуть похвалитися найбільшим виторгом і прибутками в минулому році та як вони змінилися порівняно з 2021 роком. Детальніше, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!