Козицький повідомив, як минула доба на Львівщині

661 0
Ключове за добу з життя Львівщини.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Доба на Львівщині минула без загроз ракетних ударів. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Електроенергія. Ситуація з електропостачанням залишається без змін – в області застосовують графік погодинних відключень електроенергії, відповідно до доведених лімітів споживання. 

Переселенці. Двома евакуаційними потягами в нашу область прибули ще 70 людей. 

Кордон. На всіх пунктах пропуску у нашій області на виїзд за добу оформили 15 тисяч 463 людини. На в‘їзд – 13 тисяч 350 українців.

Зв'язок в укриттях. В укриттях понад 800 закладів освіти Львівської області тепер є доступ до інтернету. Під час повітряних тривог учні можуть повноцінно навчатися в укриттях, а також завжди залишаються з батьками на зв’язку. У лютому з інтернетом в укриттях будуть майже 1300 закладів освіти на Львівщині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!