Козицький повідомив, як минула доба на Львівщині

711 0
Коротко про ключове з життя Львівщини.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Доба минула без загроз ракетних ударів. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Електроенергія. Станом на зараз у Львівській області застосовують графік погодинних відключень електроенергії – відповідно до лімітів споживання, які довів до кожної області диспетчерський центр НЕК «Укренерго». Ліміти споживання для нашої області далі залишаються на рівні меншому за половину від потреби. Учора через перевищення лімітів споживання на Львівщині довелось застосовувати графік аварійних відключень та спеціальний графік аварійних відключень. 

Переселенці. За останню добу двома евакуаційними потягами у Львів прибули 43 особи, одним автобусом – 13 ВПО. До Перемишля зі Львівщини трьома поїздами вирушили 595 людей. 

Кордон. Через пункти пропуску у Львівській області до України повернулося 16 тисяч 400 громадян держави. Виїхали – 16 тисяч 600 людей. 

Карантин. В одному з населених пунктів Городоцької ТГ запровадили карантинні обмеження. Це вимушені заходи через те, що виявили сказ у домашньої собаки. 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!