Козицький повідомив, звідки вчора чотири рази була ракетна загроза на Львівщині

11884 0
Коротко про важливі події у Львові та області за минулу добу.

Повітряна тривога. Упродовж доби, з 09:00 26 жовтня по 09:00 27 жовтня, у Львівській області чотири рази вмикали сповіщення про повітряну тривогу. У всіх випадках була загроза ракетного удару із літаків з території білорусі. Небезпека не справдилась, наразі на Львівщині все спокійно.

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 160 людей. Також до Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 539 осіб.

Кордон. Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 19 тисяч 24 людини. На в’їзд оформили 15 тисяч 836 українців.

Правоохоронці. Поліція області опрацювала 1273 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Аварійні відключення світла. Відключення електроенергії на Львівщині є аварійними, а не плановими. Вони відбуваються згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» – в оперативному порядку, залежно від оперативної ситуації в енергосистемі України. Щоб жителі Львівщини могли орієнтуватися, коли можуть відключити електроенергію, фахівці «Львівобленерго» створили графіки відключень та поділили населення на 4 групи споживачів. Більше про те, як відключають електропостачання у Львові та області, читайте тут.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!