Козицький розповів про наслідки ракетного удару на Львівщині

7214 0
Дві ворожі ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури.
Умовне фото

Умовне фото

14 січня росія завдали ракетного удару по Львівщині. Одну ракету на території області воїнам ПвК «Захід» вдалося збити. Дві – влучили в об‘єкт критичної інфраструктури, унаслідок чого виникла пожежа. О 18:16 вогнеборці погасили її. Жертв чи постраждалих немає. 

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram

«Ворог прицільно бив по енергооб’єктах. Він не має успіху на полі бою, тому хочешантажувати нас темрявою. На жаль, є влучання у 5 областях. У тому числі і в нашій. Енергосистема держави пережила 12 масований ракетний удар», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ворог влучив у об'єкт критичної інфраструктури на Львівщині

Електроенергія. Цілісність енергосистеми вдалося зберегти. Проте дефіцит у ній суттєвий. Маємо бути готові до можливого запровадження аварійних відключень. Станом на 10:00 год.  у Львівській області застосовують лише графік погодинного відключення електроенергії.

Переселенці. За останню добу волонтери медико-психологічної допомоги зустріли з евакуаційних потягів 95 людей.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!