На правах реклами

Країна на острові Гаїті: 6 цікавих місць для подорожі з дітьми

1973 0
Відпустка з дітьми – завжди виклик для батьківських нервів. Але якщо заздалегідь придумати цікаву програму, усі учасники подорожі від малого до великого залишаться задоволеними.

На сайті https://bronix.ua/tours/dominicana ви можете вибрати зручний готель на далеких казкових островах, щоб одразу розпочати планування сповненої пригод відпустки.

Домінікана: чим урізноманітнити дитячий вільний час

Молодші члени родини, від малят до підлітків, навряд чи оцінять цілодобове перебування на шезлонгу з келихом крижаного напою. Коли всі піщані палаци будуть збудовані й дітвора вдосталь накупається, запропонуйте їм відвідати різні цікаві місця.

Домінікана може запропонувати багато варіантів на будь-який смак:

  1. Острів Саона. У цій локації вам запропонують тематичні екскурсії та квести, пошуки піратських скарбів, запальних аніматорів, насичену пригодницьку програму, дитяче меню. Усі веселощі будуть супроводжуватися роботою професійного фотографа, тому по закінченню розваг ви отримаєте яскраві пам’ятні світлини. «Фішка» місцевості – блакитна лагуна з колоніями морських зірок.
  2. Дельфінарій. Відвідування не вичерпується стандартним шоу, оскільки дельфінарій Домінікани – це комплекс акваріумів, вольєрів, басейнів. Тут можна подивитися на різноманітних представників морської фауни, погодувати папужок, поплавати з дельфінами, скатами та акулами й навіть отримати поцілунок від морського лева!
  3. Парк MonkeyLand. Діти та дорослі особисто поспілкуються з гарненькими мавпами, які охоче йдуть на руки та позують для знімків. Пригостити тваринок можна ласощами, які продають на території.
  4. Національні парки. Домініканська республіка – надзвичайно багата на унікальні природні зони. Дітям будь-якого віку обов’язково до душі буде прогулянка недоторканими лісами, де можна побачити фантастичні скелі, бурхливі водоспади, незвичайні озера. Безліч екзотичних птахів, метеликів та ящірок додадуть вражень! Найвідомішими парками є Армандо-Бермудес, Харагуа та Ель-Чоко.
  5. Печера Чудес. Локація з поетичною назвою виглядає так, ніби її звели для зйомок пригодницького фільму. Але вона має природне походження.
  6. Музей Христофора Колумба. Тут знають, як зацікавити маленьких та великих мандрівників історією знаменитого капітана, який, власне, і став першовідкривачем Домінікани.

Безумовно, серед дитячих фаворитів парки розваг: Adventure Park, Манаті та інші. Тут можна полоскотати собі нерви на екстремальних атракціонах, наїстися солодощів та гарненько повеселитися.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!