Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1637 0
Цього тижня на львів’ян чекають концерти, лекції та кіно на даху.

Понеділок, 3 червня

Alex Pervukhin | Lviv Organ Hall

Коли: 19:00-21:30

Де: Львівський органний зал (вул. Бандери, 8)

Скільки: безкоштовно

Це особливий івент. В стінах львівської музичної цитаделі залунає музика від сучасного електронного композитора та музиканта Alex Pervukhin/Laconica. Більше відомий за межами України, Алекс готує унікальну підбірку для натхненної подорожі у творчому просторі органного залу. Вхід по guest list. Limited. No Alcohol. Записуйтесь у гест ліст через приватні повідомлення

Вівторок, 4 червня

Презентація «Книги всіх речей» Гюса Кейєра

Коли: 18:00-19:30

Де: Центр Шептицького (вул. Стрийська, 29а)

Скільки: безкоштовно

Видавництво «Урбіно» та Бібліотека УКУ запрошують на презентацію «Книги всіх речей» всесвітньо відомого нідерландського письменника Гюса Кейєра. Книга стала першим виданням автора, яке переклали українською. Серед гостей презентації – блогер Леонід Мартинчик, монах-домініканець о. Микола Петро Лучок, ілюстраторка Анна Данчишин та Христина Содомора.

Фестиваль під гаслом «Щасливі діти»

Коли: 12:00-16:00

Де: площа біля кінотеатру імені Довженка

Скільки: безкоштовно

Фестиваль поділять на дві частини: середньовічної та сучасної. Лицарський Орден Паладинів проведуть справжні показові бої та майстер-класи з народних танців XIV століття. А сучасний період представлять танцями.

Буде вечірка. Реєстрація на Молодвіж

Коли: 21:30-02:00

Де: Prostir Lviv (вул. Лижв’ярська, 42)

Скільки: безкоштовно

Львів’ян запрошують на Вечірку в честь відкриття реєстрації на Молодвіж 2019. Тут розкажуть про концепцію Молодвіжу,  програму та гостей. На вечірці виступатиме львівський гурт A'story band.

Вечір кіно Квентіна Тарантіно на даху під зорями

Коли: 19:00

Де: Lviv Film Centr (вул. Володимира Великого, 14а)

Скільки: 130 грн

Неймовірний вечір кіно із Квентіном Тарантіно на даху під зорями. Один із найбільш яскравих представників постмодернізму в кінематографі. Фільми Тарантіно відрізняються нелінійною структурою оповідання, переосмисленням культурно-історичного процесу, використанням готових форм і естетизацією насильства. 

Середа, 5 червня

Кіноклубний фестиваль «Тиждень австрійського кіно»

Коли: 18:00

Де: Перша Львівська Медіатека (вул. Мулярська, 2а)

Скільки: безкоштовно (обов’язкова реєстрація за посиланням)

8-й щорічний фестиваль «Тиждень австрійського кіно» запрошує переглянути стрічку «Земля». Це – нова робота лауреата Європейської кіноакадемії, титулованого австрійського документаліста Ніколауса Ґейрхальтера, що була вперше представлена публіці в програмі «Форум» Берлінського кінофестивалю, де удостоїлася премії екуменічного (християнського) журі. Фільм звучатиме мовою оригіналу (німецькою) з українськими субтитрами.

Мовити про невимовне

Коли: 18:00

Де: Центр Шептицького, офіс 514, вул. Козельницька, 2а.

Скільки: безкоштовно (обов’язкова реєстрація за посиланням).

Лекція «Мовити про невимовне» призначена допомогти студентам-медикам, інтернам, лікарям розібратися з тим, як варто повідомляти трагічні діагнози своїм пацієнтам чи їхнім рідним. Про ц розповість Олег Романчук – директор Інституту психічного здоров'я УКУ, лікар-психотерапевт, дитячий та підлітковий психіатр центру «Коло сім'ї».

Четвер, 6 червня

Велике Дитяче Свято

Коли: 10:00

Де: Центр «Джерело» (пр. Червоної Калини, 86а)

Скільки: безкоштовно

У програмі заходу: спортивні розваги, конкурс костюмів, стрільба з лука, розпис по склу, ярмарок сувенірів та солодощів, три фотозони тощо.

Феєрична Гуцулія біля Пстругу

Коли: 19:00

Де: Пструг, хліб та вино, вул. Братів Рогатинців, 49.

Скільки: безкоштовно.

У кнайпі «Пструг, хліб та вино» лунатиме феєрична музика із серця Карпат від «Віртуозів». Легендарний «Високий Замок» подарує коштовну насолоду – фолк, що перенесе в просторі і часі.

П’ятниця, 7 червня

II Освітній форум «Твори!»

Коли: 10:00

Де: Центр Шептицького (вул. Стрийська, 29а)

Скільки: один день – 150 грн, другий день – 200 грн.

Освітян, батьків, учнів, студентів, представників влади, бізнесу та громадськості запрошують на перший день ІІ освітнього форуму «ТВОРИ!». У межах форуму буде можливість взяти участь у корисних майстерках, подискутувати на важливі теми, пов'язані з освітніми питаннями тощо.

Atlas Weekend Preparty | Львів

Коли: 18:00

Де: FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24)

Скільки: безкоштовно

Пре-паті наймасштабнішого фестивалю України у п’ятницю пройде у Львові. Під час опен-ейр вечірки виступатимуть гурти Latexfauna, KARNA, MoonZoo та співачкою Лєрою Яскевич.

Субота, 8 червня

Зелена стежка Сихова

Коли: 17:00-19:00

Де: ТЦ «ВАМ» (просп. Червоної Калини, 62)

Скільки: безкоштовно

Львів’ян запрошують відвідати першу екостежки львівського парку. «Зелений Ліхтарик» разом із ГО «Кращий Сихів» розробив пізнавальний маршрут у супроводі професійної біологині Ганночки Кузьо.

Bahroma. Акустика на даху. Львів

Коли: 19:00-21:00

Де: Lviv Film Centr (вул. Володимира Великого, 14а)

Скільки: 250 грн

Київська група з мелодійним звучанням і легкою назвою Бахрома відвідає Львів з акустичною програмою. Команда вже відзначила своє п'ятиріччя – всі ці роки Бахрома пише і виконує музику для романтиків – поп-рок.

Неділя, 9 червня

4th Molokiya Lviv Half Marathon 2019

Коли: 8:00-15:00

Де: Львівський оперний театр

Скільки: від 500 грн

4th Molokiya Lviv Half Marathon – четвертий міжнародний Львівський півмарафон. Для участі у події необов’язково бути спортивним фахівцем чи людиною з надприродними фізичними даними – зареєструватися та взяти участь можуть як професійні бігуни, так і любителі.

Джаз під львівським небом

Коли: 19:00 по 21:00

Де: FestRespublic (вул. Старознесенська, 24)

Скільки: від 350 грн


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!