Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1952 0
Цього тижня у Львові відбудуться кіно та вечірка на даху, прем'єра вистави в театрі Леся Курбаса, а також низка події від 26 Форуму видавців.

Понеділок, 16 вересня

Вистава «Демонократія»

Коли: 19:00-20:00;

Де: актова зала УКУ, вул. Свєнціцького, 17

Скільки: безкоштовно.

Вистава «DemoNOkraтія» створена за твором Клайва Стейплза Льюїса «Листи Крутеня». Маленькі спокусники з великими амбіціями завершують навчання у демонічній школі, попереду чекає справжній світ, і Отець темряви вкотре наголошує на найважливіших моментах їхньої роботи

Кіно на даху: Ромео і Джульєтта (1996)

Коли: 21:00-22:30;

Де: кіноцентр, вул. В. Великого, 14а;

Скільки: 80 грн.

Кількість місць - 80. За несприятливих погодних умов кінопоказ перенесуть в зал.

Вівторок, 17 вересня

Голоси. Прем’єра у Львові

Коли: 19:00;

Де: Театр Леся Курбаса, вул. Леся Курбаса, 3;

Скільки: від 200 грн.

«Голоси» - документальна вистава, яку створено в результаті трьох тижнів роботи «Театральної резиденції для бійців» – нового проекту БО МБФ «Творча Криївка». В її основі – особисті історії бійців-учасників проекту, їх ви й побачите на сцені Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса.

Лекція «12 правил дизайну тексту та як їх порушувати»

Коли: 19:30-22:00;

Де: вул. Кульпарківська, 59;

Скільки: 200 грн, реєстрація за посиланням.

На лекції розглядатимуть та обговорюватимуть 12 найважливіших питань дизайну тексту і роботи зі шрифтами, а також випадки, коли загальні правила та рекомендації можна порушувати.

Середа, 18 вересня

«Кармен. Фламенко» / Королівський театр Мадрида у «Кінопалаці»

Коли: 19:00-21:00;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: від 120 грн.

Антоніо Ґадес – останній романтик іспанського танцю, який відкривав світу грацію, красу та віртуозність фламенко. Ідея створення театральної версії «Кармен» виникла в хореографа ще під час зйомок однойменного фільму Карлоса Саури, який 1983 року був номінований на Оскар, отримав премію BAFTA, приз журі Канського фестивалю та інші нагороди.

Пори року Вівальді та Бах

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: від 50 грн.

На львів’ян чекає подорож у той час, коли жив і творив великий Бах – пишне і благородне бароко. Окрім мандрівок слуховими відчуттями, пропонують також зануритись у візуальний простір –живопис, який будуть створювати тут. Під звуки музики легендарних композиторів художниця Ольга Куц створить картини в режимі он-лайн.

Четвер, 19 вересня

«До зірок» Джеймса Ґрея / лекція про космос + показ фільму

Коли: 19:00-21:00;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: від 100 грн.

Львів’ян запрошують пізнати новий науково-фантастичний фільм «До зірок» американського режисера Джеймса Ґрея, прем'єра якого лише нещодавно відбулася на 76-ому Венеційському кінофестивалі.

«Бог дивовижних людей та інших грішників» – презентація книжки

Коли: 13:30-14:15;

Де: Музей етнографії та музичного промислу, пр. Свободи, 15;

Скільки: квитки на Форум видавців за посиланням.

«Бог дивовижних людей та інших грішників» Марічка Паплаускайте — це колекція щирих та відвертих свідчень людей, які говорять про Бога, не соромлячись власних помилок, слабкостей чи сумнівів, а ще – вірять у дива та невипадковості.

П’ятниця, 20 вересня

Виставка: Адам Смоляна / Львів 1921 - Сопот 1987

Коли: 11:00;

Де: Музей Івана Георгія Пінзеля, пл. Митна, 2;

Адам Смоляна (народився 11.06.1921 р. у Львові – помер 5.01.1987 р. у Сопоті) – скульптор, графік, педагог. Працював з різними матеріалами: гранітом, металом, гіпсом, керамікою, захоплювався фотографією. І лише у дереві повністю продемонстрував свій мистецький хист і надовго утвердився в історії скульптури у Польщі.

Концерт «Чубай. Україна. Любов» Poety

Коли: 20:00-23:00;

Де: Національний Академічний Український драматичний театр ім. М. Заньковецької;

Скільки: 140-650 грн.

До 70-ліття від дня народження культового поета Грицька Чубая
Презентація нового альбому Соломії Чубай «POETY» з симфонічним оркестром у театрі М. Заньковецької під час 26 BookForum.

The Beatles: концерт на даху (святкування 50-річного ювілею)

Коли: з 19:30;

Де: кіноцентр, вул. В. Великого, 14а;

Скільки: 190 грн.

Цього року світ відзначає 50-річчя історичного останнього концерту британського гурту «The Beatles» («Бітлз»), який відбувся 1969 року у Лондоні на даху студії звукозапису Apple Records. Концерти на даху, присвячені цій події, вже відбулися у 2019 році у США, Канаді, Італії, Німеччині, Чехії, Іспанії, Південній Кореї та у Великобританії.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!