Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1454 0
Цього тижня львів'янам пропонують переглянути низку фільмів, піти на концерт до філармонії, а також на вечірку від берлінської ді-джейки.

Вівторок, 1 жовтня

Перегляд та обговорення фільму-розслідування «Я – бот»

Коли: 18:30;

Де: Центр Шептицького, вул. Козельницька, 29а;

Скільки: безкоштовно.

Щодня в соцмережах з'являються тисячі улесливих або образливих коментарів про українських політиків — але хто пише ці дописи? Під час парламентської кампанії журналіст «Слідства.Інфо» Василь Бідун влаштувався на роботу в офіс столичної ботоферми, аби розповісти, як влаштована ця індустрія в Україні.

Звуки Львова. Філіп Гласс. Мінімалізм

Коли: 19:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: безкоштовно.

Проект Звуки Львова продовжує серію концертів-лекцій у Львівській національній філармонії. Цього разу львів’ян запрошують послухати геніальну музику Філіпа Ґласса.

Середа, 2 жовтня

Climate Talks: про харчові відходи і харчові втрати

Коли: 18:00-19:30;

Де: Дзиґа, вул. Вірменська, 35;

Скільки: безкоштовно за умови попередньої реєстрації.

Climate Talks - цикл з семи тематичних зустрічей, покликаних пізнавати, обговорювати та наповнювати змістом ідею адаптації Львова до кліматичної зміни.

«Джокер» Тодда Філліпса / вечірка та допрем'єрний показ стрічки

Коли: 19:00-22:00;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: від 120 грн.

Психологічний трилер з Хоакіном Феніксом у головній ролі оповідає історію становлення одного з найвизначніших злодіїв кіно Джокера, коли він ще був сором'язливим коміком Артуром Флеком. Творці наголошують, що нова стрічка не пов'язана з іншими фільмами всесвіту DC і частково заснована на коміксі «Batman: The Killing Joke».

Четвер, 3 жовтня

Vova Zi Lvova в Malevich Night Club

Коли: 19:00-22:00;

Де: нічний клуб «Малевич», пр. Чорновола, 2;

Скільки: квитки за посиланням.

Більше не доведеться слухати репчик солов'їною таємно. Vova Zi Lvova повертається після 5-річної перерви з великим сольним концертом вже 5 жовтня в Malevich Night Club.

Свічка 2019

Коли: 21:00-03:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: від 60 грн.

П’ятниця, 4 жовтня

Перегляд та обговорення фільму «Сафарі»

Коли: 19:00-21:00;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: безкоштовно.

У Всесвітній день тварин львів’ян запрошують подивитися стрічку «Сафарі» австрійського режисера Ульріха Зайдля. Це страшне в своїй жорстокості документальне викриття мисливців-туристів, які вбивають заради «спортивного інтересу». Цивілізовані європейці цілими сім'ями приїжджають до Африки, щоб постріляти у красивих тварин, сфотографуватися поруч з їх трупами, а після їх оброблення прикрасити здобутими трофеями свої інтер'єри.

Textura 4 Years :: Paula Koski (04.10)

Коли: 23:59;

Де: Хмільний Дім Роберта Домса, вул. Клепарівська, 18;

Скільки: від 150 грн.

4 річниця Textura в компанії спеціальної гості Paula Koski - талановитої берлінської діджейки фінського походження, шеф редакторки / музичної кураторки всесвітньо відомої техно платформи Monument та організаторки однойменного міжнародного фестивалю.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!