Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1717 0
Цього тижня львів'ян очікує низка концертів від українських гуртів, вечір галицього кіно, а також марш до Революції Гідності.

Понеділок, 18 листопада

I Teen | Підлітки в айті

Коли: 15:30-19:00;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням.

Як зрозуміти, чи айті – то моє? Львівських старшокласників 18-19 листопада кличуть до Центру Шептицького, щоб дізнатися.

Львівська школа джазу

Коли: 20:00-22:00;

Де: Дзиґа, вул. Вірменська, 35;

Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики Ігоря Гнидина — це перша та єдина музична школа у Львові для усіх охочих навчитися грати джаз та сучасну музику.

Львів’ян зарошують на вечір, присвячений джазовій музиці. Для всіх відвідувачів заграють учні відомого українського джазового музиканта та композитора Ігоря Гнидина. Люди, які відкриті до творчості, експериментів та просто люблять музику. Участь візьмуть як початківці, так і досвідчені учні, які разом приготували програму з улюблених джазових (і не тільки) творів.

Вівторок, 19 листопада

Вечір Галицького кіно у Львівському фотомузеї

Коли: 16:00-18:00;

Де: вул. Івана Франка, 154;

Скільки: безкоштовно.

Львівський фотомузей запрошує усіх охочих до Львівської вілли Грушевських на Вечір Галицького кіно. «До добра і краси» — перший західноукраїнський повнометражний фільм, що вийшов 19 листопада 1938 року за сценарієм Романа Купчинського і Василя Софроніва (Левицького), режисер Юліан Дорош.

Життя без зайвого сміття

Коли: 19:00-19:30;

Де: пр. Червоної Калини, 58;

Скільки: безкоштовно;

На лекції від Zero Waste Lviv дізнаєтеся, як купувати менше, які є види багаторазового пакування, де можна придбати екотовари і яка з цього всього вигода для вас і для планети.

Середа, 20 листопада

Презентація мистецького проєкту «Сторожа»

Коли: 19:00-21:00;

Де: пр. Чорновола, 45г, музей «Територія терору»;

Скільки: безкоштовно.

Авторський проєкт «Сторожа» – це спроба інтерпретації сучасного сакрального мистецтва. Мисткиня та авторка проєкту Вікторія Романчук присвячує його подіям Революції Гідності та пам’яті Небесної сотні.

Мультфільми під живу музику

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: від 80 грн.

Концерт, під час якого неможливо стримати усмішку ні дорослим, ні дітям. Мультфільми під супровід живої музики  – одна з найпопулярніших програм знову у Львівському органному залі.

Четвер, 21 листопада

Бумбокс. Таємний код

Коли: 19:00-21:00;

Де: нічний клуб «Малевич», пр. Чорновола, 2;

Скільки: від 390 грн.

Марш Гідності

Коли: 19:00-20:30;

Де: маршрут ходи: п. Степану Бандері – вул. С. Бандери – вул. П. Дорошенка – п. Тарасу Шевченку.

Скільки: безкоштовно.

21-го листопада – це день коли розпочалась революція, яка виявила незламність української нації. Революція, яка недаремно отримала назву Революції Гідності.

П’ятниця, 22 листопада

KARNA l 22.11 l !FESTrepublic l Lviv

Коли: 19:00-22:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенька, 24;

Скільки: від 340 грн.

Головні метал-хітмейкери країни будуть не лише запалювати на сцені, а й єднати усіх поціновувачів рок-н-ролу у великий всеукраїнський аркан.

Місто і місце: психологія сприйняття

Коли: 15:00-16:30;

Де: УКУ, вул. Свєнціцького, 17, 218 аудиторія:

Скільки: безкоштовно.

На цій лекції поговоритимуть не стільки про те, як наш мозок сприймає простір, скільки про ті відчуття, які в нас виникають внаслідок цього. Окрім цього, обговорять різницю між «простором», «місцем», «не-місцем» і «безмісцевістю», прослідкують, як відбувається «привласнення» простору різними спільнотами та як формується просторова ідентичність, а також розглянуть, як можна використовувати метод ментального картування для дослідження сприймання міста.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!