Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1694 0
Цього тижня львів'ян кличуть подивитися короткометражні фільми про любов, потанцювати під R&B та відвідати Гарнізонний храм.

Понеділок, 17 лютого

Щось про тіло

Коли: 19:00-20:30;

Де: у храмі св. Софії Премудрості Божої, на вул. Козельницькій, 2а;

Скільки: безкоштовно.

Отець Володимир Гриб розповідатиме про правдиве значення людського тіла, а також те, як ми сприймаємо своє тіло, і чому воно є ознакою образу Творця.

Футбольний квіз

Коли: 19:30-22:00;

Де: Христофор, вул. Івана Франка, 3;

Скільки: 450 грн з команди;

Екскурсія в захоплюючий футбольний світ в понеділок, який передує плей-офф Ліги Чемпіонів!

Вівторок, 18 лютого

Відкрита розмова №1. Збір батарейок і ламп

Коли: 18:30-20:00;

Де: вул. Руська, 20;

Скільки: безкоштовно.

Управління екології і природних ресурсів запрошує до розмови мешканців, громадські організації та ОСББ для того аби спільно напрацювати міську політику щодо збору небезпечних відходів від мешканців.

Абсолютна любов. Короткометражні фільми від Wiz-Art

Коли: 19:00 та 21:00;

Де: у синій залі на Театральній, 22;

Скільки: 100 грн;

Мистецька формація Wiz-Art представляє фільми про абсолютне, вічне, головне – любов. Беріть своїх близьких, коханих, друзів і проведіть незабутній вечір у товаристві доброго кіно, яке збурює серце та наповнює розум. Фільми транслюють мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами.

Середа, 19 лютого

Фільм про козацьку чайку «Пресвята Покрова»

Коли: 18:00;

Де: МолоДвіжЦентр, вул. Чайковського, 31

Скільки: реєстрація за посиланням;

Львів’ян запрошують на перегляд фільму про козацьку чайку «Пресвята Покрова».
Судно збудували у 1992 році, і воно є точною копією бойового вітрильного козацького човна XV століття.
На сьогодні Чайка «Пресвята Покрова» – це історична та культурна цінність України, унікальний артефакт. Після перегляду фільму буде унікальна можливість поспілкуватись з капітаном цього судна, який також відвідає подію.

Французька органна музика

Коли: 19:00-20:30;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: від 80 грн;

Найкращі твори для органа від французьких композиторів даруватиме гостям Олена Мацелюх, яка виконає музику Сезара Франка, Леона Боельманна, Каміля Сен-Санса, Олів’є Мессіана, Олександра Гільмана та П’єра Кушеро.

Четвер, 20 лютого

Життя – не кіно

Коли: 19:00-21:00;

Де: Центр Шептицького, вул. Козельницька, 4;

Скільки: безкоштовно.

Подія про те, що онкологію зображають у кіно не так, як це є в реальності. Через це у багатьох людей виникає страх перед словом «онкологія». Життя з онкозахворюванням у кіно та в реальному житті суттєво відрізняється, тому на події проаналізують фрагменти з фільмів і говоритимуть про рак та здоровий глузд.

«Робота без авторства» / лекція про Ґерхарда Ріхтера + показ

Коли: 18:40-21:40;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: 100-110 грн;

У «Кінопалаці» покажуть новий фільм німецького режисера Флоріана Генкеля фон Доннерсмарка (оскароносне «Життя інших» і «Турист»). Стрічка «Робота без авторства» заснована на життєвій історії німецького художника, скульптора і фотографа Ґерхарда Ріхтера. Для повного занурення в тему історик Богдан Шумилович прочитає лекцію про митця перед показом.

Французьке кіно – французьке вино. Портрет дівчини у вогні

Коли: 19:00-22:30;

Де: Староєврейська, 25/27;

Скільки: 120 грн;

20 лютого о 19:00 львів’ян запрошують на французькі кіно і вино! Дивитимемося «Портрет дівчини у вогні» Селін Сьямма – стрічку, яка отримала Премію за найкращий сценарій та квір-пальму на Каннському кінофестивалі.

П’ятниця, 21 лютого

Вечірка Say My Name

Коли: 22:00;

Де: FESTrepublic, Старознесенська, 24;

Скільки: безкоштовний вхід до 23:00, після — 100 грн;

Хтось жартує, що R&B в сучасному звучанні означає «rich and beautiful», але у !FESTrepublic знають, що R&B - це насамперед про багатогранну музику. Ваші улюблені нові та старі танцювальні хіти The Weeknd, Black Eyed Peas, Mary J. Blige, Beyonce, Kelly Rowland, Ciar та інших у міксах від справжніх майстрів своєї справи.

Екскурсія комплексом Гарнізонного храму

Коли: 18:30-20:00;

Де: Підземелля Гарнізонного храму, пр. Свободи, 16;

Скільки: 50-100 грн;

Наскільки добре знаєте Гарнізонний храм? Чи знали Ви, що на його місці 500 років тому стояв цілий житловий квартал, залишки якого досі можна побачити? Таких історій назбиралось багато за 390 років, які відзначатиме Гарнізонний храм цьогоріч. Із цієї нагоди запрошують всіх бажаючих на екскурсії архітектурним комплексом святині, під час яких ми оглянуть майже все, від підземель і до галерей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!